Kolejne warsztaty kulinarne w Poraju. Przygotowywano świąteczne potrawy
Uczestnicy warsztatów zostali podzieleni na grupy i każda z nich zajęła się przygotowywaniem określonej potrawy na bazie dostarczonych przez prowadzącą przepisów.
W ciągu ponad dwóch godzin wspólnego gotowania, na degustacyjnym stole pojawiło się kilka naprawdę smacznych dań. Były to: sałatka wielkanocna, sałatka warstwowa, roladki z kurczaka, rolada szpinakowa, jajka sadzone w skorupkach oraz rolada na szpinakowych naleśnikach. Wszystko smakowało wybornie.
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?