Jastrząb: warsztaty kulinarne organizowane przez porajski GOK. Na stole zagościły smaki PRL-u [FOTO]
Na stole zagościły śledzie po japońsku, buraczki zasmażane, nie zabrakło też dań mięsnych (pamiętajmy, że wówczas mięso było dostępne wyłącznie na kartki). Był również nieodzowny kotlet schabowy z pieczarkami, kotlet z kapustą kiszoną oraz rolada śląska. Na deser zaserwowano uczestnikom warsztatów przepyszne pączki oraz tort ,,Pisinger”, który degustowano popijając oranżadą dla dorosłych.
Informacja: GOK Poraj
Jak głosujemy w II turze wyborów samorządowych
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?