MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Częstym daniem jedzonym w czasie mardi gras jest rodzaj...
fot. minadezhda/pl.123rf.com

Churros, naleśniki i inne dania ze świata na koniec karnawału. Wypróbuj koniecznie!

Czerwona fasola z ryżem

Częstym daniem jedzonym w czasie mardi gras jest rodzaj potrawki wykonanej z czerwonej fasoli i ryżu. Danie doprawia się ostrym sosem chilli i wiele osób mówi, że jest jeszcze smaczniejsze kolejnego dnia. Wtedy smaki zdążą się przegryźć.

Proponujemy sięgnąć po przepis na fasolkę po bretońsku

Zobacz również

Dzień Dziecka w Żarach. Tak się bawią duże i małe dzieci w Rynku!

Dzień Dziecka w Żarach. Tak się bawią duże i małe dzieci w Rynku!

Rajdowe MŚ. Ogier liderem na Sardynii, Kajetanowicz czwarty w WRC2

Rajdowe MŚ. Ogier liderem na Sardynii, Kajetanowicz czwarty w WRC2

Polecamy

Oferta sieci handlowych na Dzień Dziecka. Same hity w gazetkach

Oferta sieci handlowych na Dzień Dziecka. Same hity w gazetkach

Boże Ciało tańsze od majówki. Ile zapłacimy za jedną noc w hotelu?

Boże Ciało tańsze od majówki. Ile zapłacimy za jedną noc w hotelu?

Choroby i szkodniki porzeczek. Zobacz, co osłabia i zjada krzewy

Choroby i szkodniki porzeczek. Zobacz, co osłabia i zjada krzewy